Un somni personal fet realitat, un restaurant gastronòmic ubicat al cor de Lleida, per gaudir d’una cuina tradicional amb tocs avantguardistes i on s’hi suma la signatura d’autor.
L’esperit del Saroa és compost del Salvador Trabalón, cap de cuina i director, amb experiència acumulada pel treball desenvolupat a restaurant de renom com el d’en M. Berasategui, el Celler de Can Roca i el Bulli, entre molts altres.
L’altra part de l’esperit del Saroa la suma l’Aroa Núñez, pastissera i relacions públiques, de tracte dolç i respectuós, amb una experiència internacional i reconeixements en totes les seves estades.
Saroa és el somni fet realitat d’aquestes dues persones, que sumen la seva experiència perquè tots gaudim de la seva cuina.
Latipo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per al funcionament de la web, analitzar els seus serveis sobre la base dels hàbits de navegació dels usuaris i amb finalitats publicitaris. Pots acceptar o rebutjar la utilització de cookies no necessàries prement en els botons mostrats a continuació. Trobaràs més informació en la Política de cookies.
Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir galetes de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima.
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques de nombre de visitants, percentatge de rebots, font de trànsit, etc.